Kategori: Genel Merkez0

LİDER TÜRKİYE VE TÜRKİYE'NİN LİDERİNE GÜVENİMİZ TAMDIR

HAYSİAD olarak devletimizin de önemsediği üretim, faizden kaçış, paylaşım ekonomisi, dürüst ve güvenilir tüccarlar kuşağını oluşturma, ülkemizle birlikte Âlem-i İslam’ın da maddeten kalkınması gibi düşünceleri kurulduğumuz günden beri HAYSİAD Akademi çalışmaları altında işliyoruz. Bundan sonra da gayretimizi artırarak bu konular üzerine derinleşmeye devam edeceğiz.

Pandeminin etkisiyle küresel alanda oluşan yüksek enflasyon ve kırılgan ekonomiyi fırsat bilen dâhili ve hârici lobiler, ülkemizi yüksek faiz tuzağına çekmek için, dış ticaret açığından kaynaklanan ve yumuşak karnımız olan döviz kurlarıyla oynayarak bunu, adeta bize bir sopa olarak kullanmak istemişlerdir.

HAYSİAD olarak, yüksek katma değerli ürünler üretip ihraç ederek cari açığı kapatmayı hedefleyen yeni ekonomik planı önemsiyoruz.

Üretimden ve paylaşmaktan uzak, faiz üzerine inşa edilmiş devasa ekonomik sistemlerin yıkılması için faize karşı açılmış olan bu savaşta, paradan para kazanmak yerine üreterek, hem insanlığa hizmet etme hem helalinden kazanma hedefi doğrultusunda devletimizin ve Reis-i Cumhurumuzun yanındayız ve destekçisiyiz.

Bu ülkenin evlatları olarak şahsi çıkarlarımıza aldanıp güçlü ekonominin ve maddi kalkınmanın kıymetini görmemezlikten gelemeyiz. Zira güçlü ekonomiler güçlü şirketleri, güçlü şirketler de güçlü devletleri doğurur.

Elhamdülillah bugün Türkiye’ye olan teveccüh artmış, ihracat rekorları kırılmış ve ülkemiz dış ticaret fazlası verebilecek konuma gelmiştir. Böyle bir hükümete iş adamları olarak elbette sahip çıkıp desteklemek gerekmektedir. HAYSİAD olarak dün olduğu gibi bugün de devletimiz, ülkemiz ve Âlem-i İslam’ın huzuru adına çalışan Reis-i Cumhurumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güvenimiz tamdır.